ENEN
Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Προϊόν > Προσαρμοσμένο μηχάνημα αυτόματης πώλησης

AF-NCF-7N(V22) Εμπορική αυτόματη μηχανή καφέ από κόκκους σε φλιτζάνι

3
z5
主 图 1
Ερώτηση

详情图-AF-NCF-7V(V22)_02

Επιχείρηση πώλησης καφέ

Μηχάνημα αυτόματης πώλησης καφέ AFEN VS cafe,και σε σύγκριση με τους συνομηλίκους,έχουμε τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Αποτελεσματική και χαμηλού κόστους επιχείρηση,mπολύ χαμηλότερο κόστος ενοικίασης και εργασίας,it»είναι κατάλληλο για λειτουργία σε κτίρια γραφείων, γυμνάσια και πανεπιστήμια, αεροδρόμια και σταθμούς κ.λπ.

Ο ταχύτερος χρόνος για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ διαρκεί μόνο 45 δευτερόλεπτα, συνήθως χρειάζονται μόνο 45 έως 60 δευτερόλεπτα για να πάρετε ένα φλιτζάνι προσαρμοσμένο ρόφημα καφέ, πλήρως αυτόματη παραγωγή με ένα κλειδί, βολικό και γρήγορο.

Τυποποιημένη παραγωγική διαδικασία,tη γεύση και η ποιότητα του ποτού καφέ μπορεί να είναι πάντα σταθερή.

Προσαρμοσμένες γεύσεις, υπάρχουν πολλές διαφορετικές γεύσεις ροφημάτων καφέ στη μηχανή για να διαλέξετε, επιπλέον, γάλα ή όχι, γλυκύτητα, μέγεθος φλιτζανιού κ.λπ., οι καταναλωτές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν.

Τέλος, τα μηχανήματα μας έχουν καλύτερη σταθερότητα, ασφάλεια και πρακτικότητα μεταξύ των ομοτίμων λόγω των ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας και της διαδικασίας παραγωγής υψηλών προδιαγραφών.


详情图-AF-NCF-7V(V22)_03

Επιλεγμένη καφετιέρα

Προσδιορισμός:

1.Μηχανή καφέ από κόκκους σε φλιτζάνι, φρεσκοαλεσμένος καφές και ζεστά ροφήματα καφέ.

2. Καπουτσίνο, latte, εσπρέσο, λευκός καφές, μόκα, σοκολατένιο γάλα, latte κακάο κ.λπ., περισσότερα από 20 ποτά για να διαλέξετε.

3. Ισχύς θέρμανσης 3000W, χρόνος παραγωγής 45-60 δευτερόλεπτα, η χωρητικότητα 140-160 φλιτζάνια, 140-160 καπάκια (προαιρετικά), 7-16 g κόκκος καφέ χρησιμοποιείται για κάθε παρασκευή καφέ.

Η επεξεργασία:

1. Προεμποτισμός κόκκων καφέ,iβελτιωμένη απόδοση εκχύλισης, βελτίωσε τη γεύση του καφέ.

2. Για ναεξάγεται από υψηλή πίεση και υψηλή θερμοκρασία, η πίεση είναι 9 bar, η πίεση εκχύλισης χρυσού, η λακτόνη του καφέ είναι πλήρως γαλακτωματοποιημένη, η γεύση είναι πιο απαλή και μεταξένια. Η θερμοκρασία στους 92℃, η καλύτερη θερμοκρασία νερού για καφέ, ακριβές και συνεχές νερό έλεγχος θερμοκρασίας για να διατηρηθεί η παρασκευή του καφέ.

3. Διάφορα συστατικά διανέμονται γρήγορα, το βάρος του κόκκου καφέ για κάθε φλιτζάνι ελέγχεται αυστηρά για να εγγυηθεί την καλύτερη γεύση.

Επιλεγμένος σχεδιασμός:

1.Ολόκληρο από χάλυβα παχύνει την άτρακτο,ηλεκτρονική κλειδαριά πόρτας.

2. Οπτικοποίηση γυάλινο παράθυρο, μπορείτε να δείτε την κύρια διαδικασία παραγωγής.

3.Μια μεγάλη αποθήκη φασολιών, 6 μεγάλα κουτιά τροφίμων για διαφορετική στιγμιαία σκόνη.

4. Ελβετική επίπεδη ξύστρα μαχαιριών, τα σωματίδια λείανσης είναι ομοιόμορφα σε πάχος και η ποιότητα της εκχύλισης καφέ βελτιώνεται. Η διάρκεια ζωής του εξαρτήματος φτάνει τις 750000 φορές.

5. Αυτόματη διανομή φλυτζανιών και καπακιού, υποστήριξη της συνεχούς παραγωγής ποτά καφέ για πολύ καιρό.

6. Έξυπνο ανακάτεμα στο φλιτζάνι, υποστηρίζει τη λειτουργία αυτοκαθαρισμού.

7.Way της άντλησης νερού, γρήγορη εναλλαγή μεταξύ του κάδου νερού και του τρεχούμενου νερού.


详情图-AF-NCF-7V(V22)_04

详情图-AF-NCF-7V(V22)_05

详情图-AF-NCF-7V(V22)_08

Οικονομικές λύσεις αυτόματης πώλησης

Λύσεις λογισμικού:

Σύστημα σέρβις AFEN Intelligent SAAS

Σύστημα εξυπηρέτησης icloud Telemetry, απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολη διαχείριση λογισμικού και έξυπνη απομακρυσμένη λειτουργία, είναι δωρεάν για πάντα μετά την αγορά του μηχανήματος.

Οι κύριες λειτουργίες του περιλαμβάνουν,

1. Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

2.Βιντεοεπιτήρηση

3.Διαμορφώσεις λειτουργίας

4.Συναγερμός σφάλματος

5.Στατιστική Ανάλυση

6.Αξιολόγηση εισοδήματος

7.Ρυθμίσεις προώθησης

8.Ρυθμίσεις διαφήμισης

9.Εφαρμογή για κινητά

Λύσεις πληρωμής:

Εκτός από τις βασικές διαμορφώσεις μετρητών, νομισμάτων, αποδεκτών καρτών, την πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου που εκδίδεται με διεθνή πρότυπα και άλλες πληρωμές χωρίς μετρητά, συγκεκριμένα, τον κωδικό QR, το πρόσωπο-σάρωση και άλλες λειτουργίες πληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν με σύνδεση με τρίτους.

Υπηρεσία AFEN:

1.Η πλήρης υπηρεσία μας, προπωλήσεις, πληρωμή & αποστολή, μεταπωλήσεις.

2.Προπωλήσεις, μόνο η καθοδήγηση, συγκεκριμένα, επιλογή μοντέλου, διαμορφώσεις μοντέλων, προσαρμογή λογισμικού και λειτουργιών, προσαρμογή πληρωμών.

3.Πληρωμή&αποστολή, διαπραγματευόμαστε ένα σχέδιο.

4. Μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της νέας καθοδήγησης λειτουργίας του μηχανήματος (υλισμικό και λογισμικό διαχείρισης), απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και καθοδήγηση επισκευής,αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη μηχανών, υποστήριξη ανταλλακτικών, ανεξάρτητη εκπαίδευση συντήρησης και επισκευής.

5. Οι πόροι της υπηρεσίας μας, η ομάδα (διαχειριστής λογαριασμού, μηχανικός υλικού και λογισμικού), ο συνεργάτης (μάθημα βίντεο & pdf, ηλεκτρονική καθοδήγηση, επιτόπου καθοδήγηση).


Σχετικές προϊόντων

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

whatsapp
Email