ENEN
Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Προϊόν > Μηχανή αυτόματης πώλησης τροφίμων

AF-CFM-4C(H32) Πρωινό Fast Food Κουτί μεσημεριανού γεύματος Bento Μηχάνημα αυτόματης πώλησης για ζεστό φαγητό ζεστό γεύμα

11
a3
A4
Ερώτηση

转盘盒饭机--详情页_01

转盘盒饭机--详情页_04

转盘盒饭机--详情页_02

Επιχείρηση πώλησης ζεστών φαγητών

Μηχάνημα αυτόματης πώλησης ζεστού φαγητού, είναι ένα έξυπνο εστιατόριο,έξυπνη κουζίνα, αυτό μπορεί να πουλήσει 60 έως 160 κιβώτια γεύμα, είναι κατάλληλο για πώληση πίτσας, χάμπουργκερ, χοτ ντογκ, πατάτες, μεσημεριανό γεύμα σε κουτί, φαγητού κ.λπ.

Είναι κατάλληλο για λειτουργία σε κτίρια γραφείων, σχολική πανεπιστημιούπολη, εργοστάσια κ.λπ,μπορείτε να αναπτύξετε το επιχείρηση που σχετίζεται με πρωινό, μεσημεριανό, γρήγορο φαγητό σε αυτά τα μέρη.

Όσον αφορά το κόστος ενοικίασης και εργασίας, το κόστος λειτουργίας ενός μηχανήματος θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλότερο από αυτό ενός εστιατορίου την ίδια χρονική περίοδο.Η καλύτερη κατανάλωση ενέργειας,hτρώει 3000W, κανονικά 80W.

Επιπλέον, η στρατηγική τοποθεσίας είναι ευέλικτη, η επιχειρηματική στρατηγική τροφοδοσίας είναι επίσης ευέλικτη, πολλά μηχανήματα μπορούν να διαχειριστούν μόνο με ένα μικρό ποσό ανθρώπινου δυναμικού. Η λειτουργία του μηχανήματος μπορεί να καλύψει περισσότερες τοποθεσίες και να επηρεάσει περισσότερες ομάδες καταναλωτών, και μπορεί να υπάρχουν rεισόδημα από διαφημίσεις πολυμέσων σε μεγάλη οθόνη σημείο.


转盘盒饭机--详情页_03

转盘盒饭机--详情页_05

转盘盒饭机--详情页_06

Διαμορφώσεις μηχανών

Δομή:

1.Σταθερή δομή, χαμηλό ποσοστό αποτυχίας.

2.Το υλικό του καναλιού φορτίου υιοθετεί food grade 304 ανοξείδωτο ατσάλι.

3. Ανεξάρτητη μονάδα αποστείρωσης όζοντος.

4.Φορτίο μεγάλης χωρητικότητας κανάλι σχέδιοκαι αυτόματη και ομαλή παράδοση.

5.Εξανθρωπισμένη μεσαία επιλογή-επάνω στο λιμάνι,aΧέρι αντι-τσιμπήματος, έξυπνη επαγωγή αυτόματου ανοίγματος και κλεισίματος. 

Επιλεγμένος σχεδιασμός:

1. Χύτευση με αφρό για διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.

2. Αρθρωτό σύστημα ψύξης, εμπορικός συμπιεστής, ισχυρή και γρήγορη ψύξη.

3. Μεταβλητός φυγοκεντρικός ανεμιστήρας, αδιάλειπτη εσωτερική κυκλοφορία κρύου αέρα.

Ψύξη 4.4℃-25℃,cπαρασκευάσματα μακροχρόνια διατήρηση.

5. Εντοιχιζόμενος φούρνος μικροκυμάτων,uNique τεχνολογία θέρμανσης μικροκυμάτων, το φαγητό θερμαίνεται πιο γρήγορα και θερμαίνεται πιο ομοιόμορφα.

Γρήγορη θέρμανση μικροκυμάτων 6.45 δευτερολέπτων, μην καταστρέφετε τη διατροφή, το χρώμα και τη γεύση του φαγητού.所有通用

Οικονομικές λύσεις αυτόματης πώλησης

Λύσεις λογισμικού:

Σύστημα σέρβις AFEN Intelligent SAAS

Σύστημα εξυπηρέτησης icloud Telemetry, απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολη διαχείριση λογισμικού και έξυπνη απομακρυσμένη λειτουργία, είναι δωρεάν για πάντα μετά την αγορά του μηχανήματος.

Οι κύριες λειτουργίες του περιλαμβάνουν,

1. Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

2.Βιντεοεπιτήρηση

3.Διαμορφώσεις λειτουργίας

4.Συναγερμός σφάλματος

5.Στατιστική Ανάλυση

6.Αξιολόγηση εισοδήματος

7.Ρυθμίσεις προώθησης

8.Ρυθμίσεις διαφήμισης

9.Εφαρμογή για κινητά

Λύσεις πληρωμής:

Εκτός από τις βασικές διαμορφώσεις μετρητών, νομισμάτων, αποδεκτών καρτών, ακόμη και η επιλογή της λειτουργίας επαλήθευσης ταυτότητας, επαλήθευσης ηλικίαςs.

Το πιο σημαντικό, η πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, και άλλες πληρωμές χωρίς μετρητά,

συγκεκριμένα, ο κωδικός QR,πρόσωπο-σάρωσηΟι λειτουργίες /δακτυλικό αποτύπωμα, NFC και άλλες λειτουργίες πληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν με σύνδεση σε τρίτους.

Υπηρεσία AFEN:

1.Η πλήρης υπηρεσία μας, προπωλήσεις, πληρωμή & αποστολή, μεταπωλήσεις.

2.Προπωλήσεις, μόνο η καθοδήγηση, συγκεκριμένα, επιλογή μοντέλου, διαμορφώσεις μοντέλων, προσαρμογή λογισμικού και λειτουργιών, προσαρμογή πληρωμών.

3.Πληρωμή&αποστολή, διαπραγματευόμαστε ένα σχέδιο.

4. Μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της νέας καθοδήγησης λειτουργίας του μηχανήματος (υλισμικό και λογισμικό διαχείρισης), απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και καθοδήγηση επισκευής,αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη μηχανών, υποστήριξη ανταλλακτικών, ανεξάρτητη εκπαίδευση συντήρησης και επισκευής.

5. Οι πόροι της υπηρεσίας μας, η ομάδα (διαχειριστής λογαριασμού, μηχανικός υλικού και λογισμικού), ο συνεργάτης (μάθημα βίντεο & pdf, ηλεκτρονική καθοδήγηση, επιτόπου καθοδήγηση).


Σχετικές προϊόντων

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

whatsapp
Email