ENEN
Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Προϊόν > Intelligent Micro Market

AF-S770+27S Μηχάνημα αυτόματης πώλησης ντουλαπιών για σνακ και ποτά χωρίς ψυγείο

5
主 图 3
Ερώτηση

AF-S770-+20s突出实力详情页_03

AF-S770-+20s突出实力详情页_05

Βασικές πληροφορίες

Εφαρμογή:

Η διάσταση του μοντέλου(ύψος πλάτος βάθος)1933*2200*770/320mm, το βάρος του (χωρίς μετρητά/κέρματα/δέκτης κάρτας)390kg, είναι κατάλληλο για λειτουργία σε σχολική πανεπιστημιούπολη, εργοστάσια, νοσοκομεία, γραφεία κτίρια, κατοικία,

αεροδρόμια, σταθμός και μετρό, τουριστικό σημείο, πάρκο, εμπορικό κέντρο, κοινότητα και άλλες εσωτερικές και εξωτερικές περιστάσεις.

Εκκίνηση κινητήρα:

Η τάση του μοντέλου AC 100-240V/50-60HZ.

Πεδίο πωλήσεων:

Όλη η μηχανή δεν έχει λειτουργία ψύξης, το κύριο μέρος, iκανάλι φορτίου ts, σπείρα τύπου,iΘέματα θα πτώση από το θυρίδα μετά την πληρωμή,είναι κατάλληλο για πώληση συσκευασμένα σνακ, σνακ σε βαρέλι και άλλα δεν απαιτείται ψύξη εμπορεύματα.

Το τμήμα ντουλαπιών αυτόματης πώλησης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πώληση άλλης παρτίδας διαφορετικών αντικειμένων (ειδικά τα μεγάλα αντικείμενα), μπορούμε επίσης να παρέχουμε στο ντουλάπι αυτόματης πώλησης λειτουργία ψύξης ή θέρμανσης.

Χωρητικότητα κοντέινερ:

Το κύριο μέρος,του τυπική ποσότητα of θυρίδατο s είναι 60(6 στρώματα * 10 κουλοχέρηδες),tΤο κανάλι φορτίου είναι ρυθμιζόμενο, εκεί are 300-800 εμπορεύματα μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με το μέγεθος των εμπορευμάτων.

Το τμήμα ντουλαπιών αυτόματης πώλησης, περιλαμβάνει 27 μονάδες, και υπάρχουν πολλά μοντέλα (19,40,64,80 μονάδες) για αναφορά, μπορούμε επίσης να παρέχουμε στο μοντέλο προσαρμοσμένη δομή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.


AF-S770-+20s突出实力详情页_01

AF-S770-+20s突出实力详情页_04

Προσαρμογή μηχανήματος

Δομή & υλικό:

1.Ένας πίνακας ελέγχου,σπάντα σύνδεση μηχανών, περισσότερα διαφορετικά προϊόντα και χωρητικότητα, πιο βολική επιχείρηση.

2. Πυκνωμένη άτρακτος, το φύλλο χάλυβα επικαλυμμένο με αντιδιαβρωτικό χρώμα.

3.Το κύριο μέρος ολόκληρης της μηχανής, είναι Σφράγιση πόρτας με μόνωση PVC, ανθεκτική στη σκόνη, αδιάβροχη και θερμοκρασία μόνωσης μέσα και έξω από το μηχάνημα, πιο εξοικονόμηση ενέργειας και αποτελεσματική.

4.Η βάση του το κύριο μέρος μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί ανεξάρτητα, παρέχουμε πολλές επιλογές για τη βάση.

Επιλεγμένος σχεδιασμός:

1.Υποστήριξη προστασίας απενεργοποίησης.

2.Το κύριο μέρος,δσκληρυμένο γυαλί διπλής στρώσης, το μπροστινό γυαλί αποθαμβωτικό σύστημα is προαιρετικός.

3.Το κύριο μέρος, του λειτουργία ανίχνευσης εμπορευμάτων στο κάτω μέρος του μηχανήματος.

4.Το κύριο μέρος,ααντικλεπτική πρίζα, αποδέκτης μετρητών/κερμάτων, ντουλάπι ασφαλείας.

Τεχνολογία ψύξης:

1. Μπορούμε να παρέχουμε δύο μοντέλα, το πρώτο, το κύριο μέρος με τη λειτουργία ψύξης και το ντουλάπι αυτόματης πώλησης χωρίς λειτουργία ψύξης.

2. Το άλλο, και τα δύο μέρη έχουν λειτουργία ψύξης.

Διαμορφώσεις πληρωμής:

1. Μετρητά, νομίσματα, υποστήριξη πληρωμής με κάρτα, υιοθέτηση διεθνούς προτύπου σχεδίου MDB και υποστήριξη διαφόρων διεθνών προτύπων για ξένο νόμισμα.

2.Το μηχάνημα εξοπλισμένο με κάμερα παρακολούθησης, την πληρωμή του επιθυμών να είναι ασφαλήςr.

Ολόκληρο το μηχάνημα και η λεπτομέρεια, επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας.


所有通用

Οικονομικές λύσεις αυτόματης πώλησης

Λύσεις λογισμικού:

Σύστημα σέρβις AFEN Intelligent SAAS

Σύστημα εξυπηρέτησης icloud Telemetry, απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολη διαχείριση λογισμικού και έξυπνη απομακρυσμένη λειτουργία, είναι δωρεάν για πάντα μετά την αγορά του μηχανήματος.

Οι κύριες λειτουργίες του περιλαμβάνουν,

1. Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

2.Βιντεοεπιτήρηση

3.Διαμορφώσεις λειτουργίας

4.Συναγερμός σφάλματος

5.Στατιστική Ανάλυση

6.Αξιολόγηση εισοδήματος

7.Εφαρμογή για κινητά

Το λογισμικό διαχείρισης εφαρμόζεται επίσης στο μηχάνημα συνδυασμού.

Λύσεις πληρωμής:

Εκτός από τις βασικές διαμορφώσεις αποδοχής μετρητών, νομισμάτων, καρτών,τον κωδικό QR του κινητού τηλεφώνου Οι λειτουργίες πληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν με σύνδεση σε τρίτους.

Υπηρεσία AFEN:

1.Η πλήρης υπηρεσία μας, προπωλήσεις, πληρωμή & αποστολή, μεταπωλήσεις.

2.Προπωλήσεις, μόνο η καθοδήγηση, συγκεκριμένα, επιλογή μοντέλου, διαμορφώσεις μοντέλων, προσαρμογή λογισμικού και λειτουργιών, προσαρμογή πληρωμών.

3.Πληρωμή&αποστολή, διαπραγματευόμαστε ένα σχέδιο.

4. Μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της νέας καθοδήγησης λειτουργίας του μηχανήματος (υλισμικό και λογισμικό διαχείρισης), απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και καθοδήγηση επισκευής,αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη μηχανών, υποστήριξη ανταλλακτικών, ανεξάρτητη εκπαίδευση συντήρησης και επισκευής.

5. Οι πόροι της υπηρεσίας μας, η ομάδα (διαχειριστής λογαριασμού, μηχανικός υλικού και λογισμικού), ο συνεργάτης (μάθημα βίντεο & pdf, ηλεκτρονική καθοδήγηση, επιτόπου καθοδήγηση).


Σχετικές προϊόντων

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

whatsapp
Email