ENEN
Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Προϊόν > Μηχάνημα αυτόματης πώλησης σνακ και ποτών

Μηχάνημα αυτόματης πώλησης ποτών AF-CCH-60N(V10) σε γυάλινο μπουκάλι

22
AF5
Ερώτηση

AF-CCH-60C(V10)_02

AF-CCH-60C(V10)_03

Βασικές πληροφορίες

Εφαρμογή:

Η διάσταση του μοντέλου(ύψος πλάτος βάθος)1935*1240*870mm, το βάρος του (χωρίς μετρητά/κέρματα/δέκτης κάρτας)350kg, είναι κατάλληλο για λειτουργία σε σχολική πανεπιστημιούπολη, εργοστάσια, νοσοκομεία, γραφεία κτίρια, κατοικία,

αεροδρόμια, σταθμός και μετρό, τουριστικό σημείο, πάρκο, εμπορικό κέντρο, κοινότητα και άλλες εσωτερικές και εξωτερικές περιστάσεις.

Εκκίνηση κινητήρα:

Η τάση του μοντέλου AC 100-240V/50-60HZ.

Πεδίο πωλήσεων:

Το κανάλι φορτίου του,ο ωθητής τύπου,επόμενο για το ολειτουργία ολόκληρου του συστήματος,μετά την πληρωμή,το καλάθι Έξυπνη τοποθέτηση,την ίδια στιγμή το αντικείμενο είναι καθ' οδόν προς το καλάθι με την κίνηση προς τα εμπρός του ωθητή.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει λειτουργίες ψύξης και θέρμανσης,η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα μεταξύ 2℃ και 40,το»χρησιμοποιείται ειδικά για την πώληση ποτών (διατίθενται κρύα και ζεστά ροφήματα) και αυτό»Είναι κατάλληλο για διάφορες συσκευασίες και σχήματα.

Χωρητικότητα κοντέινερ:

Tη τυπική ποσότητα of θυρίδατο s είναι 50(5 στρώματα * 10 κουλοχέρηδες),tΤο κανάλι φορτίου είναι ρυθμιζόμενο, εκεί are 400-500 εμπορεύματα μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με το μέγεθος των εμπορευμάτων.

Εμπειρία αγορών:

Είναι 10 οθόνη ιντσών, το τμήμα αγορών, που υποστηρίζει τη λειτουργία του καλαθιού αγορών,πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και εύκολη αγορά.


AF-CCH-60C(V10)_01

AF-CCH-60C(V10)_04

Προσαρμογή μηχανήματος

Δομή & υλικό:

1. Πυκνωμένη άτρακτος, ενσωματωμένη άτρακτος από χάλυβα,το φύλλο χάλυβα επικαλυμμένο με αντιδιαβρωτική βαφή.

2. Σφράγιση πόρτας μόνωσης PVC, ανθεκτική στη σκόνη, αδιάβροχη, και θερμοκρασία μόνωσης μέσα και έξω από το μηχάνημα, πιο εξοικονόμηση ενέργειας και αποτελεσματική.

3.Η βάση της μηχανής μας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί ανεξάρτητα, παρέχουμε πολλές επιλογές για τη βάση.

Επιλεγμένος σχεδιασμός:

1.Υποστήριξη προστασίας απενεργοποίησης.

2. Διπλό στρώμα σκληρυμένο γυαλί, το μπροστινό γυαλί αποθαμβωτικό σύστημα is προαιρετικός.

3. Αντικλεπτική έξοδος, αποδέκτης μετρητών/κερμάτων, ντουλάπι ασφαλείας.

4.Εξανθρωπισμένη μεσαία επιλογή-επάνω στο λιμάνι.

5. Αυξημένη χωρητικότητα & έξοδος μηχανής.

Τεχνολογία ψύξης:

1. Χύτευση με αφρό για διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.

2. Αρθρωτό σύστημα ψύξης, εμπορικός συμπιεστής, ισχυρή και γρήγορη ψύξη, το νέο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ΕΕ και ΗΠΑ.

3. Ψηφιακή οθόνη θερμοκρασίας, που υποστηρίζει απομακρυσμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και παρακολούθηση.

Διαμορφώσεις πληρωμής:

1. Μετρητά, νομίσματα, υποστήριξη πληρωμής με κάρτα, υιοθέτηση διεθνούς προτύπου σχεδίου MDB και υποστήριξη διαφόρων διεθνών προτύπων για ξένο νόμισμα.

2.Το μηχάνημα εξοπλισμένο με κάμερα παρακολούθησης, την πληρωμή του επιθυμών να είναι ασφαλήςr.

Ολόκληρο το μηχάνημα και η λεπτομέρεια, επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας.


所有通用

Οικονομικές λύσεις αυτόματης πώλησης

Λύσεις λογισμικού:

Σύστημα σέρβις AFEN Intelligent SAAS

Σύστημα εξυπηρέτησης icloud Telemetry, απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολη διαχείριση λογισμικού και έξυπνη απομακρυσμένη λειτουργία, είναι δωρεάν για πάντα μετά την αγορά του μηχανήματος.

Οι κύριες λειτουργίες του περιλαμβάνουν,

1. Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

2.Βιντεοεπιτήρηση

3.Διαμορφώσεις λειτουργίας

4.Συναγερμός σφάλματος

5.Στατιστική Ανάλυση

6.Αξιολόγηση εισοδήματος

7.Εφαρμογή για κινητά

Λύσεις πληρωμής:

Εκτός από τις βασικές διαμορφώσεις μετρητών, νομισμάτων, αποδεκτών καρτών, την πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου που εκδίδεται με διεθνή πρότυπα και άλλες πληρωμές χωρίς μετρητά, συγκεκριμένα, τον κωδικό QR, το πρόσωπο-σάρωση και άλλες λειτουργίες πληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν με σύνδεση με τρίτους.

Υπηρεσία AFEN:

1.Η πλήρης υπηρεσία μας, προπωλήσεις, πληρωμή & αποστολή, μεταπωλήσεις.

2.Προπωλήσεις, μόνο η καθοδήγηση, συγκεκριμένα, επιλογή μοντέλου, διαμορφώσεις μοντέλων, προσαρμογή λογισμικού και λειτουργιών, προσαρμογή πληρωμών.

3.Πληρωμή&αποστολή, διαπραγματευόμαστε ένα σχέδιο.

4. Μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της νέας καθοδήγησης λειτουργίας του μηχανήματος (υλισμικό και λογισμικό διαχείρισης), απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και καθοδήγηση επισκευής,αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη μηχανών, υποστήριξη ανταλλακτικών, ανεξάρτητη εκπαίδευση συντήρησης και επισκευής.

5. Οι πόροι της υπηρεσίας μας, η ομάδα (διαχειριστής λογαριασμού, μηχανικός υλικού και λογισμικού), ο συνεργάτης (μάθημα βίντεο & pdf, ηλεκτρονική καθοδήγηση, επιτόπου καθοδήγηση).


Σχετικές προϊόντων

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

whatsapp
Email