ENEN
Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα> Προϊόν > Μηχάνημα αυτόματης πώλησης σνακ και ποτών

Μηχάνημα αυτόματης πώλησης με ενσωματωμένη οθόνη αφής γυάλινης πόρτας AF-CSC-60C(V12)

14
Ερώτηση

AF-CSC-60C(V12)玻璃门-详情页_02

AF-CSC-60C(V12)玻璃门-详情页_03

AF-CSC-60C(V12)玻璃门-详情页_05

Βασικές πληροφορίες

Εφαρμογή:

Η διάσταση του μοντέλου(ύψος πλάτος βάθος)1940*1160*870mm, το βάρος του (χωρίς μετρητά/κέρματα/δέκτης κάρτας)250kg, είναι κατάλληλο για λειτουργία σε σχολική πανεπιστημιούπολη,

εργοστάσια, νοσοκομεία, γραφεία κτίρια, κατοικία, αεροδρόμια, σταθμός και μετρό, τουριστικό σημείο, πάρκο, εμπορικό κέντρο, κοινότητα και άλλες εσωτερικές και εξωτερικές περιστάσεις.

Εκκίνηση κινητήρα:

Η τάση του μοντέλου AC 100-240V/50-60HZ.

Πεδίο πωλήσεων:

Το κανάλι φορτίου του, σπείρα τύπου,iΘέματα θα πτώση από το θυρίδα μετά την πληρωμή. Είναι η διαμόρφωση του συστήματος ψύξης,η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί ευέλικτα μεταξύ 4℃ και 25.

Είναι κατάλληλο για πώληση εμφιαλωμένα ποτά, κονσερβοποιημένα ποτά, σνακ σε πακέτο, σνακ σε βαρέλι κ.λπ. 

Χωρητικότητα κοντέινερ:

Το κανάλι φορτίου του,σπείρα τύπος, η τυπική ποσότητα of θυρίδατο s είναι 60(6 στρώματα * 10 υποδοχές). Το κανάλι φορτίου είναι ρυθμιζόμενο, εκεί are 360-800  εμπορεύματα μπορεί να τοποθετηθεί ανάλογα με το μέγεθος των εμπορευμάτων.

Εμπειρία αγορών:

Είναι 12 οθόνη ιντσών, το τμήμα αγορών, που υποστηρίζει τη λειτουργία του καλαθιού αγορών,πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και εύκολη αγορά.


AF-CSC-60C(V12)玻璃门-详情页_01

AF-CSC-60C(V12)玻璃门-详情页_04

Προσαρμογή μηχανήματος

Δομή & υλικό:

1. Πυκνωμένη άτρακτος, το φύλλο χάλυβα επικαλυμμένο με αντιδιαβρωτικό χρώμα, το μπροστινό μέρος είναι ενσωματωμένο σχέδιο γυάλινης πόρτας.

2.Πόρτα μόνωσης PVC Σφράγιση, ανθεκτική στη σκόνη, αδιάβροχη και θερμοκρασία μόνωσης εντός και εκτός του μηχανήματος, πιο εξοικονόμηση ενέργειας και αποδοτικότητα.

3.Η βάση της μηχανής μας μπορεί να αποσυναρμολογηθεί και να αντικατασταθεί ανεξάρτητα, παρέχουμε πολλές επιλογές για τη βάση.

Επιλεγμένος σχεδιασμός:

1.Υποστήριξη προστασίας απενεργοποίησης.

2. Γυαλί διπλής στρώσης σκληρυμένο, το μπροστινό σύστημα αποθαμβώματος γυαλιού είναι προαιρετικό.

3.Η λειτουργία ανίχνευσης εμπορευμάτων στο κάτω μέρος της μηχανής.

4. Αντικλεπτική έξοδος, αποδέκτης μετρητών/κερμάτων, ντουλάπι ασφαλείας.

5. Αυξημένη χωρητικότητα & έξοδος μηχανής.

Τεχνολογία ψύξης:

1. Χύτευση με αφρό για διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.

2. Αρθρωτό σύστημα ψύξης, εμπορικός συμπιεστής, ισχυρή και γρήγορη ψύξη, το νέο φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό μέσο συμμορφώνεται με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ΕΕ και ΗΠΑ.

3. Ψηφιακή οθόνη θερμοκρασίας, που υποστηρίζει απομακρυσμένες ρυθμίσεις θερμοκρασίας και παρακολούθηση.

Διαμορφώσεις πληρωμής:

1. Μετρητά, νομίσματα, υποστήριξη πληρωμής με κάρτα, υιοθέτηση διεθνούς προτύπου σχεδίου MDB και υποστήριξη διαφόρων διεθνών προτύπων για ξένο νόμισμα.

2.Το μηχάνημα εξοπλισμένο με κάμερα παρακολούθησης, η πληρωμή του θα ήταν ασφαλέστερη.

Ολόκληρο το μηχάνημα και η λεπτομέρεια, επαγγελματικό και υψηλής ποιότητας.


所有通用

Οικονομικές λύσεις αυτόματης πώλησης

Λύσεις λογισμικού:

Σύστημα σέρβις AFEN Intelligent SAAS

Σύστημα υπηρεσίας icloud τηλεμετρίας, απομακρυσμένη διαχείριση, εύκολη διαχείριση λογισμικού και έξυπνη απομακρυσμένη λειτουργία.Είναι δωρεάν για πάντα χρήση μετά την αγορά του μηχανήματος, οι κύριες λειτουργίες του περιλαμβάνουν,

1. Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο

2.Βιντεοεπιτήρηση

3.Διαμορφώσεις λειτουργίας

4.Συναγερμός σφάλματος

5.Στατιστική Ανάλυση

6.Αξιολόγηση εισοδήματος

7.Εφαρμογή για κινητά

Λύσεις πληρωμής:

Εκτός από τις βασικές διαμορφώσεις μετρητών, νομισμάτων, αποδεκτών καρτών, την πληρωμή μέσω κινητού τηλεφώνου που εκδίδεται με διεθνή πρότυπα και άλλες πληρωμές χωρίς μετρητά, συγκεκριμένα, τον κωδικό QR, το πρόσωπο-σάρωση και άλλες λειτουργίες πληρωμής μπορούν να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν με σύνδεση με τρίτους.

Υπηρεσία AFEN:

1.Η πλήρης υπηρεσία μας, προπωλήσεις, πληρωμή & αποστολή, μεταπωλήσεις.

2.Προπωλήσεις, μόνο η καθοδήγηση, συγκεκριμένα, επιλογή μοντέλου, διαμορφώσεις μοντέλων, προσαρμογή λογισμικού και λειτουργιών, προσαρμογή πληρωμών.

3.Πληρωμή&αποστολή, διαπραγματευόμαστε ένα σχέδιο.

4. Μετά την πώληση, συμπεριλαμβανομένης της νέας καθοδήγησης λειτουργίας του μηχανήματος (υλισμικό και λογισμικό διαχείρισης), απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων και καθοδήγηση επισκευής,αναβάθμιση και τεχνική υποστήριξη μηχανών, υποστήριξη ανταλλακτικών, ανεξάρτητη εκπαίδευση συντήρησης και επισκευής.

5. Οι πόροι της υπηρεσίας μας, η ομάδα (διαχειριστής λογαριασμού, μηχανικός υλικού και λογισμικού), ο συνεργάτης (μάθημα βίντεο & pdf, ηλεκτρονική καθοδήγηση, επιτόπου καθοδήγηση).

 


Σχετικές προϊόντων

ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑ

whatsapp
Email